Като успешно определят  посещението в Саудитска Арабия министрите включени в

...
Като успешно определят  посещението в Саудитска Арабия министрите включени в
Коментари Харесай

Като успешно определят посещението в Саудитска Арабия министрите включени в официалната ни делегация

Като сполучливо определят  визитата в Саудитска Арабия министрите включени в формалната ни делегация. Транспорт, туризъм и земеделие сигурност са предпочитаните браншове.Бизнес делегация от Рияд ще посети България  е контрактувано на високо равнище.  Ивайло Московски разгласи, че стартира подготовка на съглашение за съдействие във въздушния и морски превоз. Министърът на туризма Николина Ангелкова сподели, че ще се притеглят вложения в бранша. Ще се провежда и обща туристическа борса. Възможности за вложения в земеделието очерта министър Румен Порожанов . За обмяна на опит и информация в областта на сигурността беседва вицепремиерът Красимир Каракачанов със саудитския вътрешен министър. 

Преди да отпътува назад за България, министър ръководителят Бойко Борисов ще посети центъра за противопоставяне на тероризма в Рияд.
Вчера министър председателят Борисов беседва с краля Салман и с престолонаследника Мохамед бин Салман . Домакините са показали интерес за вложения в земеделието, фармацията и туризма. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР